Со големо задоволство би сакале да Ве поканиме на фазата Пилотирање која што има цел да ја тестира платформата за учење V-Tours.
Платформата за учење V-Tours е развиена во рамките на проектот V-Tours кофинансиран од Европската Комисија. Таа претставува платформа за учење која што се базира на деловна (бизнис) култура посветена на студенти во високото образование и идни дипломирани студенти, а овозможува поддршка за премин од светот на образованието кон светот на работата и ги потпомага првите степени на професионален живот во работното место.

Материјалот за учење е современо скроен по теркот на модуларна структура што се состои од 4 модули и вкупно 10 лекции кои што ги обработуваат основите за организациската култура, деловната општествена одговорност и како вработен на кој начин да се делува во текот работниот циклус.

Доколку би сакале да ни помогнете во подобрување на платформата V-Tours, Ве молиме придружете се кон Пилотирањето! Многу е едноставно:

1. Пополнете го долниот формулар за да добиете податоци за најавување, а потоа кликнете тука (врска кон платформата, исто така сликата е поврзана со платформата) за да добиете пристап кон платформата за учење.
2. Споделете ги со нас Вашите коментари и мислења пополнувајќи кус прашалник

апомнете, имате време да го пополните формуларот до 30 јуни 2018 година.

дипломамагистриралPhD

Facebook
Facebook
Назад

This site uses cookies to improve user browsing experience and to gather information about using the site itself. We use both technical cookies and third-party cookies to send promotional messages based on user behavior. You can know the details by consulting our privacy policy here. By continuing the navigation you agree to the use of cookies; Otherwise you can leave the site
more information

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi